Search This Blog

Tuesday, September 1, 2015

tonik anti penuaan hebat!

Assalamualaikum..
anggur muscadine mempunyai 20 kromosom.. jika dibandingkan dengan anggur lain yang ada cuma 19 kromosom.
lebihan 1 kromosom pada anggur muscadine tu bagi extra value...
kromosom yang ke 20 tu mempunyai kesan anti-penuaan yang sangat hebat.
dannnnn
anggur muscadine mengandungi fitonutrien yang berkuasa hebat dalam melambatkan kesan penuaan.
wahhhh..
vivix ni betul- betul powerful sebagai tonik anti-ageing..
no wonder kat usa tu masa launch tahun pertama dah terjual 1 juta botol.
 


sape nak cuba?
meh pm meh
sue 017-2101210 or shoot me an email suwmohamed[@]yahoo.com

1 corat-coret:

Yana Yani said...

header blog ni cantiklah, suka tengok =)
emm...belum penah cuba produk ni

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.