Search This Blog

Sunday, August 16, 2015

Western food yang sedap dan murah

Assalamualaikum semua..
harini nak share tempat makan pulak.. hehehehe
ni kedai makan kat bandar baru nilai.. nama kedai MALAYAN STABLE..
kalau ikot kata suami, ni kedai isteri BOB AZRAI..
semalam teringin nak makan western dan takmo gi tempat jauh-jauh.. so ke bandar baru nilai la kita...


menu yang kami order macam kat bawah ni...

 teh ais.. menu all-time suami hahaha

 epal asam boi for me...


yang ni.. chicken chop-Grill..
harga pon berpatutan rm13.50 je..

 yang ni plak mix grill Malayan stable.. ada grill chicken, beef and lamb.. harga yang ni rm22.50 yummehhh



yang ni plak spagetti carbonara.. harga rm 14.. sesuai untuk anak-anak

and of course ada fries la.. kudap-kudapan


sebelum makan biasala.. sure ada aksi-aksi ultraman dlu heheheeh

overall, kedai ni sangat-sangatlah ok dan rasa pon sedap...
yang paling penting harga pun berpatutan.. 
lokasi kedai:
jalan BBN 1/7B, Nilai

boleh waze kalau nak pergi.. heheehe

nak tengok menu lain? boleh intai-intai kat bawah ni ye...

menu-side A

menu- side B

ok.. tu jela nak kongsi-kongsi arini.. bab makan-makan memang laju.. kikikiki
tapi jangan lupa dah makan banyak yang berlemak dan tinggi kolestrol jangan lupakan omegaguard untuk pecahkan lemak degil balik dan ambil phytocols untuk halang penyerapan kolestrol masuk ke dalam badan... ok?

nak order omegaguard dan phytocols jangan lupa sms/whatsapp 017-2101210 ye :)

3 corat-coret:

Mommy Cici said...

mak aih chicken chop and apple assam boi dia . dapnyaa.

Bitt (double IS) said...

rasanya pernah nampak nama kedai ni...tapi xsinggah...boleh tahan gak food dia...yummehh

sue mohamed said...

mommy cici.. dap dap
bitt.. aah dan harga pon ok

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.