Search This Blog

Sunday, August 2, 2015

Peluang jana pendapatan dengan YES!

Assalamualaikum semua..

dah YES?
hihihihi.. apa benda la YES ni kan.. sebenarnya YES ialah "youth Entrepreneur System" atau juga dikenali dengan skim usahawan muda.
program ni khusus untuk belia- belia yang baru habis belajar dan sedang mencari- cari ruang untuk menambah dan menjana pendapatan.

haa.. apa yang best nya skim ni?
skim ni tak macam skim lain kat luar sana ye.. ni skim yang best giler la..
apa yang best?
dengan skim ni.. sesiapa yang register dari Mei 2015- Oktober 2015 layak dapat 9 insentif.. jika dibandingkan dengan orang lain yang mendaftar sebelum atau selepas tarikh tersebut, hanya mendapat 6 insentif.
jadi...
 haaa.. nampak tak?
tahun lepas.. bonus untuk supervisor ( leader stage pertama) cuma rm 1424..
tapi tahun ni dengan YES.. sape yang join program ni dapat bonus rm 3074..
usaha yang sama dengan orang lain sebelum ni,,
the same effort, but different result.. different income...

dannnnn

yang lagi best..
sape yang dapat capai kesemua kriteria yang Shaklee offer..
selepas 13 bulan dapat lagi trophy plus rm 10K.
 yang ni tambahan ye.. bukan tolak daripada bonus bulanan ke apa ke..

so berminat nak jana pendapatan?
dengan modal less than rm80? tak perlu buat loan.. tak perlu meminjam..
dan insha Allah bulan pertama bonus dah lebih rm80..modal dah dapat balik dah..

ask me how
017-2101210 or shoot me an email to suwmohamed[@]yahoo.com dengan tajuk " i want to join YES programme!!"

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.