Search This Blog

Tuesday, February 17, 2015

ramblings

Assalamualaikum semua..
petangni tetibe terasa nak cerita indahnya kerja ku.. penuh warna warni..mood apa tah.. nak menulis meluah gituuuu....
keje iols ni tak menentu.. kadang bz giler kadang rileks giler..

bila bz tu? bz bila tengah sem dengan kuiz., dengan test dengan kelas.. dengan marking .. dengan audit dan dan time ni nak kena buat kan.. dan kena buat soalan final.. oh tak lupa peperiksaan khas yang tetibe je muncul sebab sekarang ni sem diploma dan degree sangat berbeza..
satu minggu tu rasa cepatnya berlalu.. paper plak makin banyak menimbun yang tak sudah-sudah..
blom lagi tetibe meeting tu.. pastu kena buat buletin la.. buletin mak jemah sangat..pastu filing.. (ehhh, filing pon) dan bla bla..

so sekarangni waktu bz la ni.. rasa tak cukup tidur lemau lelam
alamak lupa esok nak buat test.. hahahah..
nak gi print kertas dlu..

astalavista


0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.