Search This Blog

Friday, November 14, 2014

Palm Mall Nandos Seremban


Aktiviti minggu lepas tapi belum hapdate..tema makan-makan lagi katanya...

Ye ye ye dan ye.. peminat-peminat tegar Nandos di area Seremban tidak perlu lagi ke KL, Putrajaya, Melaka kalau nak menikmati Nandos si peri peri tuuu... bleh je Zasssssss ke Palm Mall, lokasi shopping dan beli dan terus belah terbaru di Seremban..JUSCO S2 dah tergugat sejak pembukaan Palm Mall ni, very attractive banyak kedai makan best2 mcm Soul Garden, Jco Donut, Johnnys Steamboat, Sakae Sushi dan macam2 lagi, panggung wayang GSC pon ada...dan tentulah tempat favourite suami Nandos Si Peri Peri

Selalu kami pergi malam lepas kerja, timing best kalau nak dinner dan makan2 kat sini...

Ngape husband suke Nandos Compare to Kenny Rogers?? dia kata because of FLAME GRILLLL..ayamnya wangi dan sedap...ok lah layan je walaupun kita suka Kenny...


Jom  layanzzzz..Mnu-menu Plssss..



Erkkkk,hihi..ni antara menu paling best kat Nandos..Espetada, very juicy sbb guna bahagian thigh ayam, cucuk plak kat screwer tu...harga RM31.90.. Rase...Wallaaaa sedapp..kalori??? abaikan balik rumah mop satu rumah



Hmmmm...menu paling famous kat Nandos..Quarter Chicken with 2 sidelines RM18.90, Chips dan Mediterranean Rice, sebelah beli ayam saja untuk Aisy



Garlic Bread dan Soup RM7.90... Yummi sedap rotinya sangat lembut dan harum bila flame grill dengan garlic, menu for Adam

Untuk Drinks...of course Ice Lemon Tea..Bleh refillllllllll....hihi


Readers yang nak Zaasssssss ke Palm Mall dan try new attraction...bleh je Waze ke sana


Location:

Palm Mall
Jalan Toman 1, Kemayan Square, 70200 Seremban, Negeri Sembilan

(Keluar tol Seremban/ Labu straight depan KPJ Seremban)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Promosi Shaklee bulan ini, Omegaguard...sangat sesuai untuk mengawal kolestrol dan kesihatan minda...PM dan Wasap yerrrr 017-2101210...


0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.