Search This Blog

Wednesday, November 12, 2014

Burgerbyte Senawang


Dah lama rasenya x bercerita pasal tempat makan-makan, sekali sekali post selain Shaklee pon best jugak...kali ni pasal Burger Byte...

Hah kepada warga-warga Seremban dan sekitarnya, akhirnya BurgerByte buka juga cawangannya di area Senawang, ada lah pilihan tempat nak melepaskan craving ada kepada western food, manakan tidak memang area seremban agak kurang restoran yang ala-ala omputih.



Sorry lupa nak snap gambar depan kedai..excited sangat


Nyam-Nyam..menu pilihan kami



 Spaghetti (Menu)

 

Dah kedai burger,,tentulah Burger (Menu)



 Signature katanya.....Harga Rm20.80, bleh campur beef+chicken+lamb (pilih antara dua), Rase: Sedappp sangat...(tekak sendiri le), Portion: Medium

 

 Fries:  Harga: RM4.00, Rase: rase fries le..hihi. Tapi Sos dia sedapp..x pasti sos apa
 Portion: Medium




Spagehetti Carbonara with Chicken Patty (abaikan gigitan tu suamiku kelaparan) 
  Rase: Sedapppp tapi  Spaghetti x lembut sangat  Portion: Medium

Overall memang sedap makanan dia, korang bleh cube dan rasakan kelainan masakan dia, for sure kami akan pergi lagi, ada beberapa menu yang nak kena cube ni...

Sape2 nak zassssss terus pergi ke Burgerbyte...ni alamat dia, lagi ramai lagi best (termasuk ongkosnya) kedai corner lot so ada space untuk cater ramai pengunjung..

Lagi elok dalam pukul 8.00-8.30 sampai, kalau x pack sikit


Lokasi & Land Mark


Burger Byte Senawang
No 33,
Lorong Kekwa 11/3,
Taman Guru Melayu Senawang 
Negeri Sembilan, 70450 Seremban
Tel : 012-978 8830

Kedai ini tutup hari rabu yer (sooooo pastikan) jgn kecewa

Coordinate: 2.706750, 101.977638

(Kalau dari Paroi tidak jauh dari Petronas sebelah kiri selepas Kedai Nasi Arab Damsyik)


Promo Shaklee Bulan ini Omega Guard, PM or Wasap 017-2101210




0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.