Search This Blog

Tuesday, May 6, 2014

SHAKLEE star achiever awards!!

Assalamualaikum semua..
harini nak cerita pasal awards shaklee bagi.. sebab super eksaited ni..
heheheh

taun lepas 2013 adalah tahun pertama saya join NC (national conference) shaklee ni., actually masa tu no idea apa yang bestnya pasal mende ni.. maklumla masatu tak dapat award kan,.. so tak rasa apa2 la..
tapi masa tu upline saya (Mak dalam shaklee)..iaitu azlin mohd atan.. dia cakap kalau nak naik pentas taun depan kena pegi yang ni (merujuk pada 2013)..

masa pergi tu baru rasa best.. aura dia sangat best.. sebab dikelilingi orang yang positif,, yang bagi talk masa tu Presidential Master Shareeza (pangkat nenek dalam shaklee saya kalau ikot susur galur la)dan master Low..( bekas pembaca berita NTV7 yang recover from cancer).. masa tu rasa sangat bersemangat lah..

dan yang paling best taun ni.. daripada 0 awards taun lepas.. taunni saya dapat 7 awards!

2013= 0 awards
pergi NC

2014= 7 awards!

memang sangat2 mengujakan lah..rasa tak sabar plak..
ni disamping bonus- bonus bulanan yang dapat ni.. award ni asing tau..
nak merasa dapat award gak taun depan?
jom start sekarang!

hubungi saya
017-2101210
atau email suwmohamed@yahoo.com

salam sayang
Master (tb) sue

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.