Search This Blog

Tuesday, May 27, 2014

Projek duit raya dengan Shaklee

Assalamualaikum semua.. 
pertengahan minggu aritu.. 17 Mei 2014 to be exact..
saya n team buat "projek duit raya".. 
jadi saya ajak anak cucu cicit piut dalam shaklee yang berminat untuk kumpul duit raya dan duit lepas raya.. almaklumla raya dah dekat.. kos makin naik.. so ini lah masanya nak cari side income untuk tampung mana-mana poket yang bocor sebelum ni..atau atleast guna bajet sampingan yang luar daripada pendapatan biasa untuk menampung keperluan raya..

tapi yang paling best bila jumpa ni memang happening.. 
acara makan-makan.. sume konsep potluck..ada yang bawa nasi yang ditempah khas dari kelantan lagi.. naik mas kargo..
pastu kaum ayah jaga anak..mak pula dok dalam kelas buat aktiviti dan dengar tips2 untuk dapat duit raya..
memang ohsem la!

ni semua gambar ibu-ibu dan rakan-rakan yang gorgeous..gambar ayah tak masuk macam biasala ayah ni suka dok belakang tabir je.. tapi bagi strong support!
kalau ikotkan gambar anak-anak ramai ni.. tp sebab ayah masing-masing dok jaga.. so takde la ramai yang masuk dalam gambar.. team kami memang mengamalkan konsep family first.. after all, buat bisnes pon untuk family kan.. jadi anak-anak memang tak tinggal… :)
dan dijemput khas mak shaklee saya master azlin untuk sebarkan aura-aura jutawan ni heee.. memang sangat best..

dan kami suka gather-gather ni walaupon most of the time kami punya coaching adalah online dan strategy marketing kami pon secara online.. tapi sekali skala jumpa sangat seronok sebab dah macam family..

next time nak jumpa lagi siap dah plan menu untuk perjumpaan seterusnya.. 
hahahaha..
sape yang tak sempat jumpa haritu ble join next time..
dan sape yang nk kumpul duit raya/ duit lepas raya (almaklumla sesak belanja raya kan) dialu-alukan join team kami ni..

just ams/whatsapp 017-2101210
or shoot me an email suwmohamed@yahoo.com

salam sayang 
M sue

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.