Search This Blog

Friday, April 25, 2014

Income Sampingan Melalui Shaklee
Income sampingan melalui part time atau full time distributor..semuanya boleh dengan Shaklee..Kami sedang mencari rakan-rakan yang berhajat membantu keluarga menambah pendapatan demi kebaikan bersama, prinsip kami hanya satu iaitu "sama merasai",

Income Sampingan Vs Hutang


Tidak salah kalau dikatakan semua orang mengimpikan kesenangan dan bebas hutang, percayalah kawan2 dengan izin Allah, Shaklee mampu membantu anda keluar dari masalah kewangan dan beban hutang sekarang..ramai rakan-rakan yang saya kenali dalam bisnes ini dahulu nya menghadapi masalah kewangan yang kronik telah mampu keluar dari belenggu berkenaan. Dahulunya seorang pekerja bawahan di pejabat kini telah menjadi WAHM (Working at Home Mom) dengan pendapatan yang lumayan, dahulunya hujung bulan terpaksa meminjam kini mampu membantu orang lain, bebas hutang, hidup atas masa sendiri atau paling kurang pon tiada lagi masalah kewangan walaupon masih bekerja dan bergaji kecil..alhamdulillah saya sendiri bersyukur melihat kawan-kawan yang telah berjaya..

Distributor di " Sue and Gorgeous Friends" (SGF)

Banyak rakan-rakan yang telah menjadi pengedar shaklee melalui pelbagai group, yes ..tentunya kami salah satu group yang  berkenaan..

Apa menariknya menjadi Distributor Shaklee dalam group " Sue and Gorgeous Friends"

1. Pendapatan yang lumayan

Ye..pendapatan dengan menjadi pengedar Shaklee sangatlah lumayan, semua itu terpulang kepada anda, 2K, 20K, 50 K even 100K and above semuanya telah dicapai oleh sebahagian pengedar rangkaian produk ini.

2. Modal Rendah..Hanya RM65 ringgit

Ye..mungkin ramai tidak percaya modal untuk menjadi ahli shaklee hanya RM65 ringgit sahaja..tidak perlu buat pinjaman untuk menjadi ahli Shaklee..berbekal RM65 ringgit sahaja..itu je??? Ye itu saja..kalau anda membeli dengan amaun RM650 (lebih kurang), yuran keahlian adalah percuma dan sekali sahaja seumur hidup tak perlu renew2

2. Tidak perlu menunjuk untuk menarik ahli

Ye..kami tidak pasti orang lain, tapi kami tidaklah menggalakkan atau melarang ahli perlu mempamerkan apa yang diperolehi hanya semata mata hendak menarik penyertaan ahli, terpulanglah kepada anda..

3. Online dan Offline coaching 

Ye..kami sangat menghormati masa dan kehendak anda..tiada paksaan nak jumpa, perlu hadir kelas, wajib jumpa sekali seminggu, attend itu ini, ada kesempatan boleh jumpa kalau x..whatapps saja..fb group untuk ahli2 dibawah saya juga sangat aktif.. jadi boleh buka dan baca info2 didalamnya..dannn boleh tanya jika ada kemusykilan

4. Sokongan berterusan

Ye..we have upline yang sangat best bernaung dibawah group jutawan yang dikelolai oleh Shareeza atau glamour dengan panggilan cery, very supportive, yang akan membantu dan membimbing anda sampailah hajat menyertai kami tercapai, nak lebih lagi, semua ilmu dikongsi bersama untuk kebaikan bersama.

5. MLM yang unik

Ye..unik, kenapa? siapa usaha lebih, dia dapat lebih..ramai ahli2 yang bawah lebih berjaya dari orang terdahulu, pendapatan lebih dari upline ataupun setara..dalam Shaklee tidak memerlukan anda membuat head hunting untuk memastikan anda mendapat bonus yang banyak, konsep pairing dan sebagainya.mencari ahli hanya satu bonus untuk anda meningkat lagi,

6. Produk Halal dan Berkualiti

Ye..tidak seperti sesetengah produk jualan langsung yang berada dipasaran, Shaklee Malaysia telah mendapat sijil pengiktirafan badan yang telah diiktiraf oleh JAKIM, produk yang sangat berkualiti dan merupakan pengeluar dan pengedar ulung nutrisi, penjagaan peribadi, penjagaan rumah dan produk rawatan udara termasuk 45 paten di seluruh dunia.

7. Marketing yang mudah

Ye..semua orang sudah kenal Shaklee sekarang, brand nye sudah dikenali, ada smartphone? data plan? FB, Blog? Ok boleh berniaga..itu saja, sambil minum teh pon boleh berniaga. 

8.  We Respect

Ye..ini paling penting, ..tiada paksaan, run with your own pace, kami bantu buat plan untuk majukan diri dan kewangan anda..we support each other with respect..

And banyak lagi menarik menanti anda di "Sue and Gorgeous Friends", saya yakin ada diantara rakan-rakan yang berminat selepas membaca post ini, jangan malu untuk membuat keputusan dan mencuba ...berminat?
boleh hubungi saya di 017-2101210 atau shoot me an email suwmohamed[@]yahoo.com

regards,
Master Coordinator (to be)
Key Coordinator
Sue
 


 

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.