Search This Blog

Thursday, February 28, 2013

ada masalah keputihan?? resdung?? jom cuba set ini

ok..ini adalah testimonial daripada customer yang ambil set penyusuan sekaligus untuk menghilangkan masalah keputihan yang teruk..so jom bace testimoni beliau..


alfalfa bukan sahaja bertindak sebagai milk booster* malah boleh membantu menghilangkan keputihan, resdung, tapak kaki merekah dan lain lain..

jadi siapa yang perlu ambil set ini..
  • Mereka yang menyusukan anaknya
  • Para isteri dan suami
  • Wanita yang bakal menjadi isteri
  • Mereka yang bermasalah dalam keletihan, moody, senang marah, cemburu, keputihan, kencing kurang lawas
  • Mereka yang mempunyai masalah kritikal boleh mendapatkan trial pack untuk merasakan perbezaan kesihatan namun perlu dibimbing dan atas nasihat pakar kesihatan seperti doktor.
  • Mereka yang mempunyai masalah jerawat, wajah kusam, rambut mudah gugur, kuku yang bertanda warna putih, kaki yang keras (kulit kaki pecah2).
set ini kami panggil set B yang mengandungi B-compleks, vitalea, vitamin C dan juga alfalfa. untuk konsultasi percuma dan harga istimewa..boleh email di suwmohamed@yahoo.com or sms 017-2101210 :)

*alfalfa bukanlah milk booster terbaik jika anak anda mempunyai alahan terhadap alfalfa, anda boleh mencuba set lain yang tidak mengandungi alfalfa.  hubungi saya untuk mendapatkan pilihan yang tepat untuk anda

Tuesday, February 26, 2013

masalah resdung? eczema? dan jerawat yang teruk?

Assalamualaikum semua..

anda ada masalah resdung yang kronik? dah puas jalani rawatan? disamping rawatan di hospital mahupun di homeopati.. anda juga boleh mencuba supplement shaklee untuk merawat resdung dan eczema yang teruk.

Memang tension kan kalo ada masalah resdung ni.. nak-nak kalo pagi2 tu konpom tersumbat hidung.. bersin tak henti, lepastu teman baik adalah cik tisu.. memang tak best langsung!

tiga vitamin yang boleh digunakan untuk merawat dan mengurangkan simptom resdung atau eczema iaitu b-compleks, vitamin C dan juga alfalfa.
fungsi untuk setiap satu vitamin ini adalah :
set ini sangat membantu mengurangkan masalah resdung dan juga eczema..
kat bawah ni ble baca testimoni pengguna set ni yang dah berpuas hati selepas ambil set shaklee untuk merawat resung/eczema masing-masing.




anda bagaimana? ingin mencuba? boleh hubungi saya di talian 017-2101210 dengan cara sms atau whatsapp. sms untuk mendapatkan respon pantas.. atau boleh juga emailkan kepada saya suwmohamed@yahoo.com


* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.