Search This Blog

Wednesday, May 15, 2013

VIVIX- Rasa muda, kelihatan muda

Assalamualaikum semua... Mei ni ada promosi produk hebat shaklee.. its vivix!!
wow! ini produk hebat dari shaklee dan di uji secara klinikal..
you can look 25 years younger than your real age! nak tau sebab apa?
 let the picture speak..
kandungan resveratrol daripada polygonum cuspidatum ini yang memaikan peranan penting dalam menangani penuaan pramasa.. hebatkan?
berkesan hingga 70%..
ni bukan over-claim yer.. ini adalah ujian yang dijalankan oleh shaklee.. fuii best kan?

 itu ujian klinikal.. Malah ia adalah produk terlaris dengan jualan sejuta botol sejak tahun pertama diperkenalkan di Amerika Syarikat (AS) dan Kanada.Menurut Ketua Pegawai Saintis Shaklee Corporation Amerika Syarikat, Dr Carsten R Smidt

Kandungan anggur muskat, elderberi, lobak ungu dan polygonum cuspidatum terbukti membantu untuk melawan penyakit serta melambatkan proses penuaan. "Kajian yang dijalankan membuktikan kandungan dalam tumbuh-tumbuhan terutama anggur muskat memberi tindak balas melawan agen penuaan.

Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. dapat kebaikan resveratrol tanpa perlu meminum arak.. bagus kan?
Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.

yang paling penting, Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)!!

nak baca apa lagi fungsi vivix? jom tengok SINI

dah tu, jom baca testimoni ni
vivix-priceless gift dan testimoni ibu saya

untuk harga yang super duper best sempena promosi bulan mei.. boleh kontek saya di 017-2101210 or shoot me an email at suwmohamed@yahoo.com

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.