Search This Blog

Saturday, March 2, 2013

Sering letih? lenguh2, lesu, kejang, sakit kepala, sakit gigi??

Assalamualaikum semua..

anda penat? keje banyak? susah nak bangun tidur?
kalau sesiapa tanya saya vitamin untuk orang yang selalu letih, lenguh2, sakit belakang, sakit sendi2 tapi belum pun tua sangat..
jawapan saya, memadai kalau cuba ostematrix. 
camne rupa ostematrix tu? 
haaa ini la dia
      


Kelebihan Ostematrix Shaklee ialah kerana ia mengandungi gabungan kalsium karbonat, kalsium sitrat dan kalsium sitrat malet disamping magnesium dan vitamin D yang mana ia tidak menyebabkan kita sembelit dan lebih selamat dari risiko batu karang


siapa yang perlukan ostematrix ni?

 
  1. Jika anda adalah seorang yang mudah stress, mudah kejang, ada masalah water retention, sembelit dan pra haid, pastikan anda memberi peluang diri anda mengubah nasib anda dengan Ostematrix. 
  2. Jika anda seorang yang bekerja dan sering keletihan, ostematrix antara jawapan terbaik membantu anda kekal bertenaga dan bersemangat!
  3. Jika anda seorang ibu mengandung, ostematrix membantu mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.
  4. Jika anda seorang ibu yang menyusu, ostematrix membantu pengeluaran susu anda dengan lebih baik provided prinsip utama penyusuan diamalkan.
  5. Jika anda seorang wanita, ostematrix membantu mengurangkan risiko kereputan tulang ( osteoporosis)
  6. Jika anda mempunyai masalah berat badan berlebihan, anda perlukan ostematrix demi memastikan kepadatan tulang anda mengampu tubuh badan anda!

berikut adalah testimonial pengguna ostematrix ni
 

ni kata kak cery lepas ambil oste ni
"saya mula mkn Vitamin Shaklee tahun 2005..time tu takde lagi ostematrix .. kemudian hujung 2008 saya pindah KL.. faham2 je lah kerja kat KL ni.. dgn stress,tak cukup tidur.. pagi2 buta kene bangun... malam baru sampai umah.. hmm.. Kak N suggestkan saya add on ostematrix produk rumusan terbaru Shaklee.... Hmm.. saya mkn 4 bj sebelum tidur... esok bangun tidur mmg besttttttt... hehe" 


Hazelina Alim yap ostematrix mmg bes .....sejak 3 minggu da tau prgnt x mkn ostmtrix br beli stok arini baru rasa segar bgn pagi....
Tuesday at 3:23pm ·


Ummi Hanifah Abd Halim OsteMatrix mmg best. Bgn pagi segar.


Tuesday at 12:46pm via mobile ·


Soalan terakhir: Ostematrix sahaja cukup kah? Hmm.. jika anda mampu.. ambillah Set asas utk family wellness (optimum).. Jika tak berkemampuan boleh menghubungi saya untuk mendapatkan pakej khas mengikut kemampuan anda. dan semestinya untuk harga terbaik :)
 sekiranya berminat. terus berhubung dengan saya, email kepada suwmohamed@yahoo.com or sms ke 017-2101210

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.