Search This Blog

Tuesday, March 19, 2013

antara tony romas, TGI dan juga chillis

heehehe..
tetibe terasa nak mengompare ketiga2 tempat makan ni..
tiga-tiga tempat ni best sebenarnya..
tapi setiap satu ada pro n cons mengikut selera anak tekak ku kekekeke

CHILIS
 tempat ni yang paling best mash potato die ngan gravy nyam nyam..kalo gi makan situ mesti order ekstra bawak balik mash potato yang sangatlah lazat dan menjilat jari..
menu yang lain bagi ku biasa ajer

TGI
kat sini main course dia sedap.. rib eye yummeh.. tapi side dishes jugak yang ku compare kan.. hahahah, mash potato tak sedap.. org lain sibuk dok compare main course.. aku plak sibuk dok compare side dishes yang berlemak tu kannnn :)

TONY ROMA'S
kat sini main dishes ni memang heaven.. sume besar2 gabak.. tapi yg plg besar aritu sbb mkn kt GARDEN.. cawangan  lain takde la besar sangat.. tp memang heaven lah..harga plak lebih kurang je tiga- tiga tempat ni, tinggal lagi.. kenikmatan makan la kan.. hehehe, kalo dah besar sah2 la puas makan ye tak?

gambar mls nk upload.. tapi kesimpulannya itu la review serba sedikit tentang ketiga2 tempat ni.. kalo nk lebih umppphhh, cer gi try sendiri.. kannnn

salam sayang
sue :)

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.