Search This Blog

Tuesday, October 28, 2014

kulit cantik, gebu dan flawless?

Assalamualaikum semua...
nak bagitau promosi bulanni ESP buy 6 free 1.. tinggal beberapa hari je lagi..
sape yang nak tau pasal esp ni boleh baca kat bawah ni...
 
kenapa kita perlu mengambil ESP?
  • Energizing Soy Protein ini membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua Asid Amoni Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.
  • Energizing Soy Protein membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana iamengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian
  • Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.
  • Energizing Soy Protein ini dihasilkan dibawah kawalan IPP(Identity Preservation Program) bermakna penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada pengguna.Diproses dengan air ( bukan dengan bahan kimia ) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones
  • Dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien. 
  •  
    Siapa yang memerlukan ESP ni?
1. Pelajar dan pekerja atau individu dewasa : As energy booster (kalau minum pagi2 tu. terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonuslah for weight management)
2. Lelaki : melindungi dari any disease(heart, cancer etc)
3. Ibu mengandung : for a healthier pregnancy – well-grown fetus ; less late pregnancy discomfort.
4. Wanita : keanjalan kulit… (protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata.
5. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protien untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut)
6. ibu menyusukan-mempercepatkan penghasilan susu ibu dengan syarat prinsip asas penyusuan tidak diabaikan..

Bagaimana cara bancuhan yang betul untuk ESP?

Bancuhkan 1 sudu besar ESP bersama air masak  (air kosong)/ sejuk atau air suam2 kuku seperti milo, susu atau oren....JANGAN BANCUH dengan AIR PANAS kerana kandungan zat protein mudah musnah pada suhu yang tinggi.

untuk resepi lain cara membancuh ESP.. boleh tengok DISINI .

jika anda berminat untuk bacaan lanjut berkenaan ESP..
boleh klik link dibawah untuk mengetahui

1. pertanyaan yang sering diajukan berkenaan ESP
2. kebaikan ESP untuk ibu yang hamil
3. booster bagi ibu menyusukan
4. testimonial ibu hamil yang menggunakan ESP

untuk sebarang pertanyaan
ble sms|whatsapp 017-2101210 or shoot me an email suwmohamed@yahoo.com ..
jom cantik, sihat dan happy :)

* Product ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.