Search This Blog

Wednesday, May 16, 2012

VIVIX yang best :) testimoni ibu saya sendiri

ape itu vivix?

credit to shaklee Malaysia
Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 

jadi fungsi utama adalah untuk anti-penuaan semulajadi..

walaubagaimanapun, vivix sangat bagus untuk
1. mengawal gula dalam darah (bagus untuk diabetis)
2.  mengawal tekanan darah
3. rawatan untuk kanser
4. merawat sakit-sakit sendi (joint pain)
5. membantu tidur yang lena
6. mengurangkan kedut-kedutan dimuka dan seluruh badan :)
7. membuang kolestrol yang jahat dalam badan
8. dan banyak lagi..
untuk bacaan lanjut boleh baca DISINI dan juga testimoni vivix boleh baca DISINI

ini kerana vivix membaiki sel di peringkat DNA.

jom berbalik kepada cerita asalku.. heheh, testimoni ibu sendiri selepas menggunakan vivix..
of course tujuan asal bagi MA vivix adalah untuk mengawal gula dalam darah dan bagi kesihatan optimum sebab umurnya yang dah meningkat dan juga haritu ma pegi check-up doc kate tinggi gula (ma tak ckp ada diabetes, tapi rasanya bila tinggi paras gula tu..kemungkinan untuk diabetes sangat tinggi)..


jadi , aku bagi la sebotol vivix kat ma..


lepas makan sebulan ma tepon cakap vivix dah nak abes.. 
dan dia cakap best sebab sakit2 urat kat tangan dah TAKDE.. 
ma aku ni mmg tukang jahit.. dan sengal2 dan sakit urat di bahagian tangan sangat biasa..
tapi bila makan vivix semua tu hilang..
dan ma juga bitau proses membuang juga senang.. (ma ada masalah nak membuang  lepas bersalinkan adik kembarku..)


im happy to hear that..
dan yang paling best ma kate kulit dah jadi makin halus :)
i never told her that vivix can help improving all these tau.. cume cakap bagus untuk kawal gula dalam darah je.. 
dan yang paling best..
asek best je kan.. 
kawan-kawan ma sume cakap kulit ma nampak lebih segar dan pinkish.. heheheh,siap cakap nak beli jugak..and tanya2 harga lagi.. best kan???


terus dengan aku skali feeling2 nak amek vivix.. tapi apakan daya, IBU MENYUSUKAN DAN WANITA HAMIL TIDAK BOLEH AMBIL VIVIX YER..


jadi aku simpan jela niat tu dlu.. tak sabar rasanya nk cuba sendiri kehebatan vivix ni..
so peeps out there yang tak tergolong dalam kategori IBU MENYUSUKAN DAN WANITA HAMIL, boleh lah cuba ni tau.. berbaloi- baloi..


untuk sebarang pertanyaan
ble sms|whatsapp 017-2101210 or shoot me an email suwmohamed@yahoo.com ..
jom cantik, sihat dan happy :)

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.