Search This Blog

Tuesday, November 1, 2011

Ostematrix??? ape benda tu???

ni vitamin kami sekeluarga...
kenapa saya kata "kami sekeluarga"? sebab both me n hubby amek ni..
seriusly sebelum ni cam tak caya takkan pil kalsium ni leh ubat macam2..
kalsium untuk tulang..thats it!!
tapi sebenarnya bila makan baru tau...
lepas amek tu..walaupon tido lambat kol 1-2 am, pagi cepat je tersedar..series!! kol 6pg dah cerah mata takde rasa layu2 or rasa kena paksa bangun.. sangat best!!!

n then yang paling best.. hubby lepas amek sehari pon die rasa banyak giler beza dengan sebelum tu (masa tak makan)..siap cakap best giler amek oste ni!!

not only that..bagi ibu menyusu macam saya ni..bile amek Oste plus SET B..susu meriah uolss..
best giler..kalo pagi bg anak menyusu tu..aisy lepas je cik b tu sbb kuar banyak sangat..n then dah cam highway 6lanes kuar memancut-mancut basah muka die..tak pasal2 baju ku juga basah.. :)

dan lagi.. kaki ku yg mmg spesis tumit pecah tak lut walau amek ubat ape skali pon ni...xde dah crack heel uollsss...sebelum ni pakaila cream ape pon, minyak ape pon..takdenye nak ilang..ilang takat sendu2 je lepastu ade balik..pakai selipar ke tak ke dalam umah same je..tapi oste dah menyelamatkan ku..siap terfikir lagi, awatla masa aku anak dara dlu tak jupe ngan shaklee ni..kalo idak, takdela aku membazir duit beli mende2 cream tah pape yg banyak tapi nan adonye berkesan..

sangat best kan???
jadi kawan-kawan..jom la cuba yer..kalo yang masih belajar..sangat bagus utk stay lewat malam..
yang keje bagus rasa ringan badan dipagi hari..ibu menyusu bagus untuk milk production..dan orang ada masalah crack-heel sangat bagus amek oste ni..


ble sms| whatsapp 017-2101210 or email me at suwmohamed[@]yahoo.com untuk pertanyaan lanjut :)

1 corat-coret:

Anonymous said...

perlu memeriksa:)

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.