Search This Blog

Monday, October 17, 2011

turun berat badan?waktu efektif mengambil protein untuk boost hasil dengan cepat??

creditEspecially utk mereka2 yg ada konflik berat badan anda pasti sukakan Cinch SHake..kenapa? Kerana ianya adalah serbuk protin yg diperkaya dgn Leucine iaitu asid amino yg memberi signal kepada badan utk memelihara otot semasa pengurangan berat badan.Bagi anda yang sedang dalam proses mengawal berat badan, pastikan protein terkandung dalam setiap makanan anda. Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%... Cth makanan yg kaya protein kacang soya, ikan, telur, hasil tenusu(susu,keju,yogurt), kekacang, avokado, ayam, tauhu,

Dan ini tips utk anda: "Waktu sesuai utk anda makan/minum Protin"

-Your first meal of the day (since you haven’t eaten for hours).
-At night before bed (so there’s protein in you over night when your body is repairing/recovering).
-In the meal you eat before your workout (your “pre workout meal”).
-In the meal you eat immediately after your workout (your “post workout meal”).


Option yang lain selain dari mengamalkan minum Cinch Shake ni adalah.. anda boleh menggantikannya dgn mengambil Fiber Unflavored dan Lecitin.

Lecitin ni berfungsi utk memecah lemak (dan ada byk fungsi lain..klik 13 rahsia Lecitin.

Manakala Fiber (serbuk serat semulajadi yg tidak berperisa sangat kaya dgn Vitamin C dan sesuai dibancuh dgn jus buah2an, susu atau minuman2 lain) bertindak utk menyerap lemak yang dah dipecahkan seterusnya menyingkirkannya dari badan. Dan yg best, Fiber ni bukan sahaja utk mereka yang ada masalah berat bdn, tapi juga sesuai utk mereka yg mengalami masalah sembelit,perut kembung, berangin,gout, kencing manis, kolestrol...

sila PM | sms|whatsapp - 0172101210 email -suwmohamed@yahoo.com untuk pertanyaan lanjut

4 corat-coret:

murnie sangat said...

akak, kite tunggu harga runtuh la ye sbb klu tak runtuh mahal sgt harganya hehehe

suw said...

nak runtuh cemana lagi tu? harga special akak bg..berminat nk tau harga tu kontek akak yer :)

Anonymous said...

salam, klu nak campur fiber unflavoured dengan ESP boleh tak...kalau nk minum dier waktu pagi ke arau malam....tq

suw said...

dik..ble minum sebelum tido or awal pagi pon ble dik :)

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.