Search This Blog

Tuesday, October 18, 2011

lesu, sering penat? lenguh2? kejang? sakit kepala? sakit gigi??

Tahukah anda antara byk2 vitamin Shaklee yang cepat terasa kesannya.. adalah Ostematrix.. Sebab tu kalau siapa2 tanya saya, apa vitamin utk org selalu letih.. lenguh2, sakit belakang... hmm saya jawab.. Memadai anda cuba Ostematrix..
Jom bace citer kak cery..
Linkcredit
saya mula mkn Vitamin Shaklee tahun 2005..time tu takde lagi Ostematrix . .. kemudian hujung 2008 saya pindah KL.. faham2 je lah kerja kat KL ni.. dgn stress,tak cukup tidur.. pagi2 buta kene bangun... malam baru sampai umah.. hmm.. Kak N suggestkan saya add on Ostematrix , produk rumusan terbaru Shaklee.... Hmm.. saya mkn 4 bj sebelum tidur... esok bangun tidur mmg besttttttt... hehe

Bak kata Kak N...Kelebihan Ostematrix ialah kerana ia mengandungi gabungan kalsium karbonat, kalsium sitrat dan kalsium sitrat malet disamping magnesium dan vitamin D yang mana ia tidak menyebabkan kita sembelit dan lebih selamat dari risiko batu karang

KESIMPULANNYA
Jika anda adalah seorang yang mudah stress, mudah kejang, ada masalah water retention, sembelit dan pra haid, pastikan anda memberi peluang diri anda mengubah nasib anda dengan Ostematrix.

Jika anda seorang yang bekerja dan sering keletihan, ostematrix antara jawapan terbaik membantu anda kekal bertenaga dan bersemangat!

Jika anda seorang ibu mengandung, ostematrix membantu mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang.

Jika anda seorang ibu yang menyusu, ostematrix membantu pengeluaran susu anda dengan lebih baik provided prinsip utama penyusuan diamalkan.

Jika anda seorang wanita, ostematrix membantu mengurangkan risiko kereputan tulang ( osteoporosis)

Jika anda mempunyai masalah berat badan berlebihan, anda perlukan ostematrix demi memastikan kepadatan tulang anda mengampu tubuh badan anda!



Berikut komen2 dari customer2 kami...termasuk saya..hehhe:

Hazelina Alim yap ostematrix mmg bes .....sejak 3 minggu da tau prgnt x mkn ostmtrix br beli stok arini baru rasa segar bgn pagi....
Tuesday at 3:23pm ·

Ummi Hanifah Abd Halim OsteMatrix mmg best. Bgn pagi segar.
Tuesday at 12:46pm via mobile ·
Cery MamaFaiz OSTEMATRIX terbaiksss..mkn sebelum tidur 4bj.. esok bgn leh jd supermak.. ahhaha
Tuesday at 11:59am ·

_____________________________
AMACAM?SUKA tak? Jom dapatkannya hari ini!.. tak sampai RM60 pun Ostematrix ni.. murahh kan kan kan..

Soalan terakhir: Ostematrix sahaja cukup kah? Hmm.. jika anda mampu.. ambillah Set asas utk family wellness (optimum).. Jika tak berkemampuan nak beli original pack, dapatkan Euphoria Trial Pack dengan harga yang sangat berpatutan.

Amcam berminat? ble sms saya or whatsapp at 017-2101210 or email me at suwmohamed@yahoo.com

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.