Search This Blog

Thursday, October 20, 2011

kulit berseri dan awet muda dengan GLA

Credit

Ramai yang tak tahu kebaikan GLA ini. GLA·atau nama penuhnya Gama Linolenik Asid berfungsi menstabilkan hormon di dalam badan kita. Boleh diambil oleh lelaki dan wanita.Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli.


Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni

Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
Membantu meningkatkan kesuburan
Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
Membantu dalam menangani menopus
Menguatkan kuku dan rambut
Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
Membantu menangai ekzema
Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
Menguatkan imuniti tubuh
Memperlahankan proses penuaan
Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
Mengawal kencing manis dan darah tinggi
Mengawal kolesterol
Untuk fungsi saraf

_________________________________________________
JADI PATUT CUBA GLA ATAU TIDAK?... Hmm.. Mari baca apa kata zuera ..

Zuera MYzuera
sesape yg kat sini xpernah try GLA patut try ekkk....sbbnya kulit rs smooth n skin better much better.....sy dh try result dia sgt okies......tq Cery MamaFaiz...:)
20 hours ago · · ·

Raihan's Shaklee likes this.
Azrin Mohd yeke?tak penah try lg...hehehe...nak beli jugak lah...
20 hours ago ·

Hadhatina Mkb setuju dgn Zuera, hadha dulu sblm pregnant ni, GLA Complex adalah antara vitamin wajib. Pertama - utk regulate balik kitaran period yg tak betul lepas bersalin. Kedua - utk hilangkan kesan berminyak yg merimaskan pd kulit wajah (dgn gabungan vit c, b complex dan ESP). Mmg puas hati!
19 hours ago · · 2 people

Untuk pertanyaan lanjut, boleh la
Sms | whatsapp 017-2101210 or email at suwmohamed[@]yahoo.com

1 corat-coret:

Anonymous said...

Alhamdulillah kak..sy ad amek order dgn akak set d n GLA..parut sy mmg hilang esp kat dahi..sy x pnh terpikir yg parut sy kt dahi boleh hilang..sbb truk sgt..jerawat pon dh x naik..naik kecik2 tu pon sbb sy slh pkai krim..sy ska sgt dgn shaklee.terima kaseh sbb bkakkan hati sy utk try shaklee ni..sy pkai x smp sebulan lg..tp perubahan dia mmg impressive

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.