Search This Blog

Tuesday, September 20, 2011

testimonial ibu hamil dan shaklee

credit to mamafaiz

harini kita cerita pasal kehamilan dan supplemen je lah yer...(mcm saya plak yg hamil..ahaks....takdelah...sharing is caring........ ni sharing utk customer2 saya yg sedang hamil...tahniah)....entry sebelum ni saya share vitamin2 Shaklee yang bagus dan sesuai utk ibu2 hamil.. dan kalini nak share lak pengalaman seorang ibu yang hanya mengambil 2 jenis sahaja sepanjang kehamilannya~ Shaklee vitalea (multivit with irons) dan juga Shaklee ESP....hasilnya?

credit to azrin dan hadha
ceritanya .. cik yut a.k.a ibuaz telah pun selamat melahirkan seorang baby boy yang comel pada 12 disember lepas.
Rasanya tak salah kalau saya nak kongsi2 dgn kalian kan. Saya hantar gambar bawah ni kepada Kak N.
Kak N cakap wajah saya berseri-seri. *wink-wink*
Padahal saya baru sahaja melahirkan. Gambar ini diambil jam 4.23 petang. Azrie keluar jam 3.54 petang. hehehe... Sebelum tu saya
bergelut kesakitan dari jam 2 petang (lebih kurang la kot)..
Saya mmg perasan muka saya tak sepucat masa saya melahirkan Azyana atau Azzalea dulu. Boleh tgk gambar kat bawah ni.
Gambar ni diambil sehari selepas melahirkan Azyana. Lainkan?? Boleh nampak bibir saya masih pucat
agak-agak apakah rahsia cik yut kita ni?
rahsianya ialah ... sepanjang kehamilan yang terbaru tu, cik yut konsisten mengamalkan pengambilan ESP dan Vita-Lea (remember? Vita-Lea ni killer product SHAKLEE tau .. memang kalau kat oversea tu well-knowned as vitamin pranatal)..
hmmm.. interesting. menurut cik yut lagi, dia cuma mengambil kedua-dua jenis suplemen ini sahaja atas sebab-sebab kesihatan. hasilnya? tetap menakjubkan!..jadi mmg beza hasil kandungan yang dulu tanpa shaklee dan yg baru bersama shaklee..hehe..so, kepada kawan-kawan saya yang tengah preggy tu dan telah pun mendapatkan set untuk preggy momma .. saya harap sangat kawan-kawan konsisten makan suplemen tu semua tau. jangan ngelat-ngelat. ingat kat baby dalam perut tu, dan ingat betapa nak beranak ni susah .. so, korang kena prepare physically and mentally, and spiritually.nak tahu kelebihan Vita-Lea dan ESP ni kawan-kawan boleh lah refer kat sidebar blog saya ni.
tak cuba tak tahu... tak kenal..tak cinta.....yg pasti..tak salah mencuba..kan kan kan..

email me at suwmohamed[@]yahoo.com or sms at 017-2101210

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.