Search This Blog

Tuesday, September 13, 2011

Berpantang? cuba vitamin yang selamat dan berkualiti ini

Takyah saya tulis intro panjang2 yer,straight to the point.. mari baca kisah Pn Adda, salah seorang customer merangkap kenalan alam maya yang dah kak cery anggap mcm adik beradik sendiri..dan yang kini menjadi rakan bisnes.. dibwh ni saya sekadar nak kongsi bagaimana perbezaan yg beliau rasa kerana beliau hanya mengamalkan Shaklee ketika mengandung anak kedua.. walaupun semuanya hanya bermula sejak anak kedua.. well.. better late than never.. Jom bacaa..dipetik dari blog Pn Adda,click here
_____________________________________________________________

"..Saya mula mengenali Shaklee bila mengandungkan anak kedua saya..mmg masa tuh badan lemah sgt smp sy dinasihatkan doktor agar mengambil supplement. Disitulah pertemuan pertama saya dengan Shaklee aiseeehh..hehe since consume, badan saya jd much better n bertenaga, urus rumah dan jaga anak first yang tembam tu x terasa berat bagi saya berbanding sebelumnya..keje sikit semputnye lebih hehe..disebabkan kesan positive yang saya dapat, saya tekad nak berpantang dengan SET BERPANTANG(SET C) shaklee sahaja..sbb masa anak first dulu saya beli jamu mahal2..xde kesan langsung pada badan..satu kerugian bagi saya..so sy xmo ambil dah..saya cuma bergantung pada vitamins dan masakan mak mertua saya yang enak hehehe. Alhamdulillah, Eilman membesar dengan sihat, jarang sangat sakit,demam kuning sgt rendah dn cuma seminggu berat saya pun turun dengan jaya ke berat asal, sekarang pada usia Eilman 5 bulan, berat Eilman 8kg lebih, baru 2 kali demam..tu pun sehari je..saya sangat2 berpuas hati Alhamdulillah... :) Nak baca kisah saya dari pregnant smp sekarang with shaklee klik here
ini dia eilman,hero kedua Pn Adda.. comel


Akhir kata.. ini vitamin2 yg bagus diamalkan ketika berpantang (Vitalea, B-Complex, Vitamin C, Zinc) dan boleh add on ESP, Ostematrix, Vitamin E.. utk hasil lebih optimum..
______________________________________________________________________



Jika anda inginkan pilihan suplemen utk berpantang yg bersesuaian dgn budget anda, sila emel saya di suwmohamed[@]yahoo.com | sms |whatsapp saya di 017-2101210.

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.