Search This Blog

Monday, August 22, 2011

SET B+ Energising Soy Protein+ performance drink di bulan ramadhan

amek set ni bulan pose ni memang marvellous lah!

badan bertenaga, kurang penat sepanjang hari..production susu pon banyak..just like before puasa..

testi 1..
kawan seofis
Ramadhan ambil Set ni..
lepastu datang jumpa saya bitau yang production susu semakin bertambah..meriah!!
sebelum ni 8oz untuk sehari pam (siang)..itu masa tak pose tu...
sekarangni 8oz sekali perah..can u imagine that!! perah 3 kali= 24oz..
she's happy..dan saya juga happy to hear that..Alhamdulillah :)

testi 2..
my own husband..
ambil Set A (tak ambil alfalfa) plus ESP+ PD
Him: ade beza la bila makan mende alah ni..
me: ape bezanye? (saje je buat2 tanya)
Him: hmmm, kurang penat lah..selalu bila petang2 je rase penat..sekarangni petang pon tak rase penat..
...................
sekarangni suamiku kalo nak suap supplement die nganga je..kalo tak sebelumni wat muka ketat je bile nak soh makan..so am happy :)

testi 3
Sy mencari suppliemnt yg sesuai utk diri esp utk mengerjakn umrah pd bln ramadhan yg sgt memerlukn ketahan physical & mental :-) Azrin Mohd mencadangkn Set A + PD sebagai bekalan. Alhamdulillah...berkat pengguna suppliemnt n PD, kami sekeluarga sihat tanpa batuk, selsema & demam ketika di tanah suci & sekembali ke tanah air. Kami dpt menjlni ibadah dgn sempurna tnpa rasa letih & kepenatan dgn keadaan cuaca panas sehingga mencecah 54deg. Selain tu,dgn Cinch Mix Shake & Lecithin sy berjaya menurunkn berat sbyk 2kg pd minggu petama & seterusnye. Thanks Rin for your advice!


ini antara testimonial dari orang terdekat dengan saya..
so kawan2..apa tunggu lagi?
hubungi saya di 017-2101210
or email me at suwmohamed@yahoo.com

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.