Search This Blog

Friday, July 1, 2011

EBM dan kerja.. :)

hihihi..
tadi sembang ngan kawan opis, tanye camne die pam..brape kali sehari dapat pam..dan berape oz dapat sehari..

sebab jadual kami lebih kurang sama..
jadi ble la bajet2 berapa yang die dapat..dan compare berape yg aku dapat
biasala, tanye tu pon sebab rase ralat dengan hasil sekarangni dan jadual pam yang dah tak menentu..

haritu berazam nak pam 3 kali sehari..sudahnye.. dapat 2kali pon kire bersyukur giler..
so tanye la die..
kawan ni lagi kesian..ngajar kat melang lagi..ngajar kat pilah..
dari melang nak ke kampus pilah tu sempat dia pam..dalam kereta..
DALAM KERETA!!!

sangat bersemangat..sempat tu..sambil2 drive dan mengepam..
medela free style ok la..ade tempat nak lekat dan adjust2..
sib baikla kan.. teknologi sekarang dah makin maju.. everything is possible :P

aku? pam murah sajork..
takdela free style, kena pegang kottt
sekarangni asal sempat jer..
kalo dlu pam bawah meja..yer bawah meja..
sebab sebilik dua orang.. jadinye cam segan la kan
sekarangni pam selamba je..sebab bile jatuhkan baju..takde orang perasan pon..
kawan2 datang bilik pon tak tau aku tengah buat ape..
tak perasan..dorang ingat aku tengah print keje..sebab bunyi tu je..
hihihi..
aisy pon officially 6 bulan harini..
dah boleh start makan..


harap2nye hasil pam masih mencukupi untuk anakku :)
berusaha berusaha!!!

4 corat-coret:

Gina said...

baguslah ada azam yang kuat macam tu, semgoa sukses..BTW, kerja dimana sekarang?

suw said...

saya keje di uitm skrgni.. :)

klynnismail said...

oh samalah dengan saya tu pam dalam keta.. masa gi kerja dan masa balik. sebenarnya dasar pemalas nak pam kat ofis.

suw said...

klynn: sangat ok la ble pam dalam keta..klynn pon mesti pakai medela ni kan? dah dua kali tu kalo pegi dan balik keje..

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.