Search This Blog

Thursday, May 26, 2011

survey-survey tiket untuk bercuti..

nak pegi mana yer..
ajak suami pegi tokyo..tapi sebab lama sangat masa nak pikirnyer..jadi seat sume dah sold out..elok2 25.10 sehala..dah jadi 300++ sehala..

lepastu ajak suami gi hatyai or phuket or jakarta or ho chi minh..
die cakap..hmmm, kite pegi negara maju la plak kalini..

so aku pon riki2 la tiket nyer..dan ade a few options..tgh tgk musim kt negara tu pada waktu kami nak pegi bercuti..dan juga tengok cuti aku..cuti suami tak payah tengok..sbb selalunye cuti aku yg payah nak lepas...

so let see kemana kami akan membawa diri
huiiiiiii..tak sabar rasenye..
aisy pon dah besar dah masa tu..
setaun lebey..dah ble berjalan kot..
heheh tak sabar nak gi berjalan2 ngan dak keshek tu,.

am happy :)

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.