Search This Blog

Monday, May 30, 2011

semester yang baru bermula

well..nak diceritakan kisah pagini..
ada beberapa orang student yang datang bilik mintak aku ngajar dorang lagi sem ni...
katenye bile aku tak ngajar, result dorang teruk...
eceh eceh.. nak plak ngan lecturer garang ni yer? :P
masa aku ngajar korang byk songeh la plak kan..bile dah tak ngajar baru la hegeh2..siap soh tukar amek group korang lagi yer..
hmmmm..bodek ler tu

dan semester baru ni macam mengundang cabaran untuk aku..
bermula pagi tadi, baru dapat jadual pagini..terus ada kelas kol 10 pagi..
mana tak kelam kabutnye..dengan subjek barunyer..dengan silibus pon aku takde lagi..okeh ni silap sendiri sebab tak cari awal2..well, last minute punyer keje memang camtu la kan..nasib la kan..
dengan datang lambatnyer pagini..aisy plak pagi tadi dok layan mata angkat bangun dari katil pon taknak bukak mata..masuk lam kete baru nak bangun, dan bile dah bangun mula la bising2 sampai la umah babysitter... dan yang paling dramatik, time tu la die nak lentok kat bahu..alahaiiii anak ibu...
dengan tak sempat nak breakfast nyer, tak sempat nk pam susu nyer..hahaha, lengkap!
lepas abes kelas, baru hegeh2 masak air..wat milo..lepastu perah susu..

ok, done with that!

nanti update lagi... :)
sementara tu..layan gambar dak keshek ni..tengok air beria jer
senyum jangan tak senyum....

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.