Search This Blog

Wednesday, May 4, 2011

musim menanda kertas

sekarang ni musim menanda kertas final..
hmm, nak2 plak kena siapkan dalam masa 5 hari..memang jenuh la aku nak siapkan sebab kebetulan paper masuk khamis petang.. exam habis kol 530..so hari jumaat dah start menanda..tapi sebab aku balik kampung..cuti panjang kan, cuti 01/05 jatuh hari ahad tu..feeling2 macam lambat lagi la kena submitnyer.. :P
walhal hari cuti dikira..jadinye 5 hari tu termasuk harini la (selasa) dah kena hantar..tapi dek kerana tak siap lagi..terpaksa la aku apply untuk tambah 2 hari lagi..maksimum yang diberi adalah 7 hari..so hari khamis adalah last day untuk hantar markah dan upload dalam sistem..

sebab itula dah kol 1230 mlm aku tak tido lagi..ahahahah..padan muka den..baru terhegeh2 nak menanda..ada satu bundle lagi nak kena tanda.. siap la esok ni..tapi sebab esok ada meeting kol 2ptg..kenala aku pulun habis2 pagi esok...ehem ehem, tak terkecuali malamni..

banyak betul tapi2 nyer..ntah pape je..
ada 20 keping lagi nak kena tanda ni..kalaula ble blink2 lepastu eh eh dah siap dah, kan best hahahaha..berangan..

ahhh..pegi marking la..berangan tak guna..bukan siap pon keje..

1 corat-coret:

Kay Masingan said...

hi
selamat menanda kertas. paper saya belum start lagi, esok n isnin depan baru boleh tanda kertas. nasib baik objektif ja.
jom bagi idea dengan isu ini..idea elakkan bankrap?

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.