Search This Blog

Saturday, May 14, 2011

KORSET OOO KORSET

NI TOLONG PROMOT KAWAN PUNYE BIZZ
here it goes....
.............................................................................................

Biasalah kan, dah namanya pompuan

Topik kurus-gemuk ni adalah hot topic yg selalu dibincangkan

Lagi ramai berkumpul lagi meriah uolls

Kita tambah sikit-sikit ngan gosip2 gitew

Penyedap rasa harus ler ada kan... hahaha!

Ok... berbalik kepada soklan kat atas tu

Confirm macam-macam jawapan yg korang ada

Antaranya adalah:

1. saya rasa saya seksi biler kurus

2. biler kurus adalah cantik... diulangi, cantik okeh!

3. biasanya org kurus adalah lebih sihat dari org obes

4. suami saya suka bila saya kurus senang nak peluk hahaha

5. biler kurus saya rasa confident level lebih tinggi

6. pakaian utk org kurus adalah cantik2, stylo & senang didapati

7. senang nak bawak badan, kalu tak cepat mengah & penat

8. kalu kurus, jalan paha tak bergesel (korang penah? aku penah!)

9. kalu kurus pakai aper pun cam kene jer, cth: kebaya

10. nak badan cam artis (pilihan saya: maya karin, lawa pontianak ni!)

11. taknak kena kutuk, sbb ada manusia suka kutuk org obes.

so...

dalam 11 senarai yg gigih i buat tu

mesti ada yg kena ngan jawapan korang kan?

kalu aku laks, rasanya semua 11 tu kot

hahaha, dah sah-sah aku yg buat... mesti la ada kaitan kan

kata nak testimoni diri sendiri.

TAPI... masalahnya, bukan senang nak kuruskan?

nak kene ada duit nak gi slimming centre ke,

makan diet food/drink ke

nak joging tak perlukan duit... tapi rajin ke ko?

okeh, utk pompuan yg dah kawen

majoriti suami-suami nak sgt bini dia kurus-seksi-melentik kan?

kalu buleh nk seksi-melentik cam JLo!

wah! terlebih sudahhhhhh

opss! memang terlebih sudah makcik JLo nie... hehehe. tp seksi giler kan? ngeri pun ada gaks tgk, mau seram nak kuar umah hahaha!

lelaki ni kekadang tak adil tau

dia gemuk-boroi takpe

tapi bini nak solid-molid

*laki mak pun over okeh, malah dulu dia la beriya suh i beli PB

Tapi, bagus jugak suami yg jenis camtu kan?

itu tandanya dia prihatin kat kita

nak isteri dia sentiasa cantik-bergetah gitew

so, utk menjaga keharmonian rumahtangga

tak salah kita ikut kan?

lagipun, kan naluri wanita tu nakkan kecantikan?

korang nak tak alternatif terbaekkk utk kuruskan badan

plussss... dapat tingkatkan kesihatan lagi...

produknya ialah...

Premium Beautiful (PB)... keluaran Hai-O Marketing yg memang sgt fofular & hot item!

Tapi, korang kena la pepandai amik peluang

mintak la laki korang hadiahkan set Premium Beautiful

ni bukan mengajar korang mengambil kesempatan pada suami

tapi, aper salahnya suami bagi hadiah utk isteri tersayang

kata nak isteri cantik & sihat

kena la invest sikit!

isteri ni tanggungjawab besar okeh

kitalah isteri, kitalah ibu, kitalah anak

malah pekerja jugak (bg yg bekerja la, i tak lalalala)

so, tubuh badan nak kene jaga

kesihatan tu plg penting

kalu badan jer cantik, tapi tak sihat

takder gunanya jugak, betul tak?

takkan korang asik nk berdiet ajer

lalu ke nak sekat selera makan??

kalu i tak lalu, sbb i suka makan

syorgaaaaaa makan nie... dah sakit takder selera kan?

so... Kesihatan & Kecantikan tu kene seiring

sebab tu Premium Beautiful ni direkacipta utk:

70% - Kesihatan

30% - Kecantikan

sebab tu org bersalin C-sect pun digalakkan pakai PB

sebab tu la kalu nak kurus pun kan

kena la berpada-pada, jgn sampai rosakkan badan

dan saya sendiri sebagai pengguna Premium Beautiful ni

malah baby kene Jaundice pun leh pakaikan PB!

memang sgt berpuas hati dengan produk ni

memang la PB ni mahal kan

kan PB ni dikategorikan sebagai Luxury Corset

kalu keter korang nak sgt luxury car kan

so, korset pun kena la luxury

sbb tubuh badan yg sihat adalah aset plg berharga okeh

amanah Allah utk kita jaga

so, tak salah kita invest lebih sket utk produk yg bagus

dpt pengikhtirafan Superbrands lagi

Lifetime warranty - kalu rosak leh hantar repair for FOC

korset lain adaaaa???

korang pernah nampak tak

Billboard korset lain di highway?

tapi Premium Beautiful ada okehhhhh

tu menunjukkan bahawa PB memang gempak

macam-macam ada... melayu, cina, india... 1Wanita 1Premium Beautiful... eh, pepandai buat tagline sendiri plak... tapi memang betul pun kan? setiap wanita worth utk memiliki 1 set PB. tak kira la anak dara ke, dah kawen ke, MJ ke, ibu tunggal ke, dah keje ke, student ke... sbb korset ni sebenarnya tak mahal kalu dilihat dari segi characteristics & kelebihannya. cara pembelian pun pelbagai. so, takder alasan utk 'tolak' PB. dah cuba baru tauuuuu!

dan....

idaman korang utk kurus & sihat pasti tercapai.

kalu yg dah penah bersalin pun cepat jer berat badan turun semula.

dan ini testimoni TERKINI saya sendiri!

tapi yang penting

dah beli tu... kena la pakai ngan disiplin.

digalakkan pakai 8 jam sehari.

kalu beli tapi simpan ajer mana aci

pastu nk komplen cakap PB tak berkesan, tak bagus, tipuuuu

tapi hakikatnya, korang yg sia-siakan produk yg bagus nih.

so, kalu nak tau lebih lanjut, nak try, dan nak beli...

jgn ler sesegan contact mak okeh...

Ayu / Nizam

hp: 013 - 255 0727 /019 - 266 8341

email/ym!: rahayu_rashid@yahoo.com

http://casasafiyya.blogspot.com/

~ be health... be beauty with Premium Beautiful Miracle Touch ~

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.