Search This Blog

Wednesday, April 20, 2011

teringin berjimba jimba dengan suami dan anak

heh! apabila status blog macam status fb..
ase nak berehat bersama suami dan anak dalam keadaan tenang dan damai tanpa gangguan keje mahupon fikiran yang berserabut..
bestnyer la...

oh anakku..
tgh buat ape yer ditengah harini..

hehehe..perut pon dah mulattt



itulah kehidupan wanita yang bergelar ibu..
anak anak anak dan anak yang sentiasa difikiran

hmm..aku penah bace satu blog dlu..
pompuan ni ade citer yang die menyampah setiap kali ade pompuan lain kalo update blog je citer pasal anak..
sikit2 anak..
anak tu lah..anak ni lah..
mcam takde life..dah ditake-over oleh anak..
tapi masa tu aku senyap je..sbb nk komen lebih2 pon aku takde anak lagi..
n masa tu pon tak kawen lagi..

dan sekarang aku mengerti..
dan walaupon orang menyampah..
aku nak jugak update blog ngan citer pasal anak..
alahhh..sape je pon yg bace blog aku yg suam2 kuku ni..
aku ase paling2 hebat pon 3 orang je yang bace..
aku..suami aku (kadang2 bile die buang tebiat) and lagi sorang ni outsider..yang kekadang mungkin terklik kat link mana2..
sebab tu aku kate 3 org..plg hebat la tu hihihi..

okla..dah habis lunch hour..mohler kite bekerja..skrgni siapkan sume keje waktu opis..balik umah masa utk anak plak..
tapi arini bebudak xm..paper aku lak tu..petangni siap..aku nk kena gi amek..mlmni wat balik umah jugakla gayanyer..menanda soklan objektif sekurang2nyer...
sebab masa yg diberi utk menanda cume 5 hari sajorrkk

good luck then :)

1 corat-coret:

sharkcreep said...

i follow u..follow me back k?

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.