Search This Blog

Tuesday, October 19, 2010

How to order

Fill out my form!


ATAU
  • Sila email di suwmohamed@yahoo.com atau SMS pesanan anda ke 0172101210 , dan nantikan balasan email/sms di mana saya akan menyatakan berapakah jumlah yang perlu dibayar bersama no akaun saya untuk pembayaran
  • Pembayaran juga boleh menggunakan kad kredit (fullpack shj).
  • Proses penghantaran akan mengambil masa 1-2 hari bekerja.
  • Untuk Full Pack, Caj penghantaran sebanyak RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah & Sarawak."

Senarai produk Trial Pack

EUPHORIA Trial Pack yang mana untuk anda?...okey...anda lihat list ini... kemudian pilih satu....

[DISCLAIMER: SET INI HANYA BOLEH DIDAPATI DARIPADA SAYA DAN JARINGAN EUPHORIA SAHAJA..TAWARAN INI TIADA KAITAN DENGAN SYARIKAT DAN SHAKLEE TIDAK MENAWARKAN SEBARANG PROMOSI TRIAL PACK ..HARAP MAKLUM!!]

Euphoria Set A (OPTIMUM HEALTH) - untuk sesiapa sahaja yang ingin meningkatkan taraf kesihatan,energy,destress,bla,bla..
30 tabs of Vitalea/ Multivitamins
30 tabs of B Complex
45 tabs of Vitamin C

Euphoria Set B (BREASTFEEDING) -untuk ibu2 menyusu
30 tabs of Vitalea/ Multivitamins
30 tabs of B Complex
30 tabs of Vitamin C
60 tabs of Alfalfa
*digalakkan add on 1 canister ESP

Euphoria Set C (CONFINEMENT) - untuk ibu2 yang ingin berpantang atau mereka yang menjalani pembedahan
*add on RM10 (60 tabs alfafa – milk booster)
40 tabs of Vitalea/ Multivitamin
40 tabs of B Complex
40 tabs of Vitamin C
40 tabs of Zinc

Euphoria Set D (SKINCARE) - untuk kulit yang berseri, dan juga untuk kesihatan jantung/turunkan kolestrol
30 tabs of B Complex
30 tabs of Vitamin C
30 tabs of Vitamin E

Euphoria SET E (SET B + Ostematrix) - untuk ibu2 menyusu dan mereka yang sering sakit2 pinggang,pecah tumit,under fisioterapi..
30 tabs of Vitalea/ Multivitamin
30 tabs of B Complex
30 tabs of Vitamin C
60 tabs of Alfalfa
120 tabs of Ostematrix @ Calcium

Euphoria Set F (FEMININE) - untuk kesihatan dalaman wanita
30 tabs of Vitamin E
90 tabs of Alfalfa

Euphoria Set G (RESDUNG, ALERGY, ECZEMA, ASTHMA) - untuk mereka yang alergi..resdung..keputihan..eczema..
60 tabs of Vitamin C
30 tabs of B Complex
120 tabs of Alfalfa

Euphoria Set H (IMMUNE BOOSTER) - untuk mereka yang sering demam atau ingin mencegah kanser..
10 sachet of Nutriferon

Ibu hamil 1st trimester
30 tabs vitalea
30 tabs B comp
30 tabs vitaC
120 tabs ostematrix

Ibu hamil 2nd & 3rd trimester
30 tabs vitalea
30 tabs B comp
30 tabs vitaC
30 caps Omega guard
120 tabs ostematrix
______________
yang atas tu rasmi dari Euphoria... dan dibawah ini saya sekadar menyebut beberapa lagi contoh2 vitamin yang boleh dicustomizedkan untuk 30hari mengikut keperluan kecuali yang jenis serbuk....(harga serendah RM80 ke atas).... contohnya...

Utk Bakal Pengantin
Vitalea, vitamin C, B complex, Vitamin E

Untuk yang nak turunkan berat badan..
Herblax. ..Lecitin...Alfalfa.. B-Complex..(
Add on 1 canister Cinch Shake)

Smart brain for student
Lecitin, B-Complex, Omega

Vitamin untuk kanak2
MealShake..Vitalea Chewable,Vita C Chewable...Omega

Tuesday, July 27, 2010

tips untuk membangkitkan semangat kerja

tips ni aku amek dari blog sape ntah yg aku jupe..lupe link..
btw..worth sharing..

Bagi yang sudah kematian mood untuk bekerja;

1) Hargai masa lapan jam
Lazimya kita bekerja lapan jam sehari dan seeloknya gunakan masa lapan jam yang diberikan untuk melangsaikan semua tugas kamu. Hargai setiap detik dan jangan gunakannya untuk melakukan aktiviti yang tidak berkaitan dengan kerja seperti bersembang, berbual di telefon , membaca majalah dan sebagainya.

2) Keluar segera
Bila sudah tamat waktu kerja, jangan berlengah-lengah lagi. Pulang segera dan lakukan apa sahaja yang tidak mengingatkan anda kepada kerja. Bila jam sudah menunjukkan tamat waktu bekerja, itu tandanya waktu untuk anda melakukan aktiviti kesukaan anda. Jika malas pulang awal, lakukan aktiviti yang tidak melibatkan anda dengan kerja seperti pergi ke gymnasium yang terdekat.

3) Jangan bawa pulang
Biar banyak mana pun kerja yang bertimbun, seeloknya jangan bawa pulang. Sebaiknya kamu habiskan di pejabat. Jika kena kerja lebih masa, sesekali tidak ada masalahnya. Jika dibawa pulang, boleh mengganggu waktu rehat anda.

4) Lima hari seminggu
Jika kita ditetapkan untuk bekerja lima hari seminggu, maka tetapkan waktu kerja kamu cuma lima hari sahaja. Hujung minggu adalah hari untuk anda berehat dan bergembira bersama rakan dan keluarga.

5) Habiskan cuti
Jangan simpan sahaja cuti tahunan, sebaliknya gunakan cuti untuk anda merehatkan dan menenangkan fikiran. Gunakan peluang untuk mencipta keseronokan. Walaupun tidak pergi bercuti sekurang-kurangnya dapatlah kamu berehat-rehat di rumah, melupakan soal kerja seketika. Gunakan cuti untuk caj semula "bateri" supaya lebih bertenaga dan bersemangat untuk bekerja.

6) Tahu batas
Kamu mesti tahu sejauh mana kemampuan kamu dalam bertugas. Jika rasanya kamu sudah tidak mampu untuk melangsaikan kerja, berhenti seketika. Jangan memaksa diri, sehingga tugasan di pejabat menjejaskan kesihatan minda dan fizikal anda. Jika rasa tidak mampu, mintalah bantuan daripada rakan dan jangan biarkan tekanan di pejabat menyeksakan diri.

7) Jauhi rakan sepejabat pada Hujung Minggu
Jika boleh, elakkan bertemu rakan sepejabat pada hujung minggu. Bertemu rakan sepejabat hanya akan mengingatkan anda pada kerja. Hendak atau tidak topic perbualan pasti berkaitan dengan kerja. Paling tidak tentu kamu atau rakan sepejabat kamu akan meluahkan rasa tidak puas hati dengan rakan sepejabat lain. Seelok-eloknya janganlah bertemu mereka.

ok..selamat mencuba yer dan selamat bekerja dengan tekun dan berhemah :P

Wednesday, July 21, 2010

if i were the boss

best giler..lawak okeh
ai laike!!

Tuesday, July 13, 2010

its my bday!!



hhehehehe..
dah lepas sbnrnyer..
tp hari yang best untuk dikenang :)

thanks to my husband..sbb tak lupa bday and bagi suprise malam tu..
so sweeetttt!! :))

dengan muka yang memang macam tak ingat langsung tu..haih! agak tensen memula, sebab orang lain dah siap call nak celebrate segala..tapi en suami buat bodo jer..
alih2 ade suprise..
hik hik hik..
thanks you very much!
i lap u lah hehe

Thursday, June 17, 2010

Gulai pucuk paku

Alkisah si gulai pucuk paku...
Puas dicari kat mana yang sedap..
Dibuat sendiri tidak terasa nikmat..
Di kedai manakah si gulai pucuk paku yang sedap menyorok?
Nak balik kampung tidak terlarat..
8 jam.. Aduh penatnyer..
Ohhh, si gulai pucuk paku...
Dimanakah dikau?
Kemanakah menghilang?



- Posted using BlogPress from my iPhone

Saturday, May 22, 2010

aku tak suka dia

hmm..
merujuk kepada tajuk di atas..
aku mmg tak suka dia..
dan aku pon dapat rasa dia pon tak suka aku.
tp takpe la..adil la tu kan..
seri..

huh! aku harap aku tak jumpa dia lagi..
hipokrit..penipu..kaki kelentong..kuat fitnah org..dan sangat pandai bermuka muka..
huh!
harap suatu hari nnti terbongkar pangai buruk ko..
err..tp orang2 yang dah lama kenal ko..mmg tau pon pangai ko camne kan..
ko ble la tipu orang2 baru kenal..
yang kawan2 sekeliling ko pon, kawan baik depan..kutuk2 belakang..kesian btol kat org cam ko ni..

ok la..sebab aku takkan jupe ko lagi lepasni..
aku rase sangat legaaaaaa
sbb aku tak perlu merasa meluat setiap kali tgk ko..
sebab tak elok benci sangat kat sesorang..but i cant help it..
im just ordinary person with feelings...

so ..adios
astalavista babeh..
hope not seeing you after this..anymore...
and this really make me happy...
YAYYYYY!!!!

Saturday, May 8, 2010

perubahan yg membawa kebaikan or ??



hmmm, kalo kata YA kepada perubahan..
akan ade perubahan besar kepada diri sendiri, dan bermula dari zero balik...

kalo kata TIDAK..
pon ade perubahan..tapi kecil jela..

hmmm..
YA atau TIDAK
YA atau TIDAK
YA atau TIDAK

Saturday, March 20, 2010

ramblingssssss

selalu bermimpi sejak akhir2 ni..
mlm tadi bermimpi lagi..mind you mlm tadi tido awal gile..seawal jam 9 mlm..
lepastu mmg best gile mimpi yg panjang..
pagi ni ase tanak bangun..sbb bile bangun..mimpi indah sudah pegi..
tsk tsk tsk

paksa gak diri tido balik supaya mimpi ble dtg balik..uwaaaa..
tapi hampeh..
mana ade dah mimpi indah tu..

pepagi bangun terus pegi smbar kek ok..kek dijadikan sarapan..
air cokolat pon dh tak ase manis dh lepas tu..sbb kek dah manis..
dan berat badan? hmmm.. i dont care anymore..lantak la labu..

Sunday, March 14, 2010

tahun yang kelam kabut?

skrgni dah bulan 3..
tapi bile tgk balik dari awal tahun hingga sekarang..
tak tau la ape bende yg dah buat..
sumenye samar2..dan agak kelam kabut?
tak nmpak ape2 perkembangan..hmmm, tp rase tak cukup masa je..selalu terkejar2..tp tak nmpak ape hasilnye..
haish..teruknye ase..

"Demi masa, manusia berada dalam kerugian"

tahun ni banyak mende nak buat..
tak tau la tercapai ke tidak..
harap2nye tercapaila..
dan byk mende yg menyedihkan..
tapi harap2 tidakla lama..
ada juga yang menggembirakan..
pon stakatni tak bertahan lama..

this is life..
that i have to go through
every single day..

hmm..harap2 tahun ni tidak mengecewakan..
dan harap2 tahun ni aku lebih fokus, lebih rajin dan lebih bersemangat :)

Wednesday, March 3, 2010

MODE MALAS IS ON!!

haish..bile status kat blog pon lebey kurang kat fesbuk je..
layankan klip video dari zee avi nih..
manglish song..
ade yg tak suke sbb katenye rojak..
tp aku suka je..sbb suara best :)
yg ni siap ade lirik lagi..sape nak karaoke sila sila

Monday, March 1, 2010

happy anniversary to us!



When years are passing by like days,
and in my hand your hand is placed,
a knowing smile crosses your face,
a simple touch can still make my heart race.

When I can see my soul in your eyes,
and you see your soul in mine we realize,
that a love so deep can harbor no lies,
where our only tears shed were happy tears we've cried.

I love you as much now as I ever did before,
if possible, I may even love you more,
all starting from a feeling we did not ignore,
a feeling of connection we chose to explore.

I don't know what it is that you saw in me,
what I saw in you was the utmost happiness
that can ever be,
even more so on the day when you and I
became "We",
I can still smile and say with love and
truth Hubby, I love you...Happy Anniversary.

Thursday, February 25, 2010

jom jom!

sms di suatu tengahari yang damai(damai ker..skrg musim panas terik)

setelah sakan ber sms
me: kalo camtu kna gi bercuti ni..
Dia: a'ah kna pegi bercuti ni
me: jom jom! katner?
Dia: jom gi london
me: ey? jom jom..
london? (lundang)
aiseh..baru teringat kawan kawen ujung bulanni kat Lundang, KB..

Dia: hahaha
Me: cheh!

Thursday, February 18, 2010

tha day that i want to remember :)


i get an early anniversary present from my lovely hubby..

It's something that I've been wanting so badly :P

and now... i own it.. yeah!

thank you dear..

thank you very much..

i love u :P

Wednesday, February 10, 2010

Menu mkn mlm

Mlm td wat bihun sup.. Memula tu ingtkan xjadi dah nk buat sbb lps pasang penapis air dah maghrib dah.. Tp sbb mls nk kuar mkn kt luar.. Wat bihun sup.. Yang senang2 je msk skrgni hehehe


Campak2 siap hehehe..
Time kasih kak ayu psg pnapis umah i smlm hehehe.. Merasa minum air bertapis


- Posted using BlogPress from my iPhone

Friday, February 5, 2010

Puding roti karamel

Petang smlm wat puding roti ni..
Sambil2 tgk tv leh makan..
Sejuk2 best makan




Yummy..
Xperlu masak nasi dah..mkn puding je.. Senang, cepat dan murah ;p

;p
- Posted using BlogPress from my iPhone

Sunday, January 31, 2010

3 bears song

Ujung minggu layan lagu ni best jugak..
dari citer full house..
hmm, dah lama tp ulang2 tgk pon tak bosan


enjoy!

Sunday, January 10, 2010

Makan lagi

Bile nak bincang benda penting..yang sangat2 penting.. Kena cari tempat gang betul2 sesuai..tempat yang sesuai itu adalah tempat yang ble makan sambil berbincang..KONON! Walhal kuat melantak..



















Mari menambah lemak2 di badan...






Dan bertambahlah beberapa kg..

Ohh.. Hasil perbincangan.. Persetujuan tidak dicapai.. Walaupon telah membodek dgn mknan.. Hmmpphh

:p

Lunch dihari ahad

Ade orang mengidam mkn ayam nando's.. Jadi kempunan orgtu tempias gakla..So tghari xpyh msk..pi mkn kt nando's..




Sementara tunggu mkanan smpai.. Sbb dh bosan tunggu.. Amek gmbar isi masa..


Ok.. Mkanan dh sampai.. Yummy..





Makan dulu..
Selamat makan tghari sume..

;p

Friday, January 8, 2010

hatiku dirundung pilu..

hmmm..perasaan kecewa, patah hati menyelubungi diri..

geram pon ade..

biarkan aje ker..

ataupon buat sesuatu..

argh.. benci lah camni

nak jerit kuat2..tapi tak mampu..
nak muntahkan segala..tapi dimana?
You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.