Search This Blog

Tuesday, November 10, 2009

kisah cinta remaja

masa remaja ni la terlebih-lebih hormonnye..

orang lain berkapel..aku pon sibuk jugak nak ade kapel..
tapi sebenarnya ape itu cinta pon tak tau..
yang aku tau best kalo berkapel sebab time bday ble dpt hadiah..
lepastu ade special2 timenyer..ble dpt bunga, ble dpt kad..
wahhhh..sangat sonok la rase..
dan of course pengaruh tv yang lovey dovey nyer..
romantis romantis gitu..
nak propose pon kemain berlutut bagai..
pi dinner la ape la..

tapi...aku tak merasa la dipropose romantis romantis gitu..
lepastu mula la boring..sbb tak seperti yang aku dok bayang2..tak sperti yg ditayang kat tv..
mula la ase bosannye bercinta..masalahnye..cinta ker?

:P

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.