Search This Blog

Thursday, May 7, 2009

petang yang tak best

tetibe dapat call dari si suami petangni..
katenye tak dapat balik, kena stay kat perak sebab ade keje nak kna setelkan..
and the best part is..
hs die dh takle on sbb bateri dah habis dan of course die tak bawak charger..
Great!!
bagus banget gitu...

so i wont be able to call him tonight n tomorrow...
sampeila die balik ke rumah..

oh great!!
bagus sekali...
haish..

6 corat-coret:

mrsharis said...

sakit ati jer kan..
apa pun,doakan suami selamat..

ainmuttaqin said...

bak kata org tua2: sayang anak tangan2kn, sayang istri tinggal2kan..sayang suami buat apa yek??dot..dot..dot..hihihi..

suw said...

mrsharis: yeah..tu jela yang termampu pon kan :P

kak ain: ape yang dot dot dot tu..silalah kongsi2 yer kekekeke

Leenoh said...

Salam.
Bersabar dan berdoa semoga di sini selamat dan di sana pun selamat.

Lily.Lulu said...

alaa .. siannya suw
jangan sedey2
dah weekend ni have fun dengan husband puas2 ye

:D

Dee said...

kerinduanlah ni ek..hihihi..

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.