Search This Blog

Friday, May 15, 2009

Jcard members day

malam tadi pegi beli barang-barang untuk rumah..asalnya nak beli bile dah masuk rumah baru nanti..
tapi sebab macam lama sangat je lagi nak dapat rumah tu..jadinyer beli jela..

part yang paling best..dapat voucher..330 hengget..yeah! ble la gi shopping pasni..
hmmm, nak bli ape ek?

ingat nak bli barang2 cam lampu, mende2 kecik untuk rumah baru tu..tapi..
kang bli tak tau nak letak mane plak..lagi pulak tak tau bile la ble dapat kunci uhuk uhuk uhuk..rumah sekarang plak kecik sangat..sekarang pon macam tongkang pecah..semak je nengok..tak tau nak letak katner barang-barang..

alahai...
tapi takper..voucher ni boleh mengubat hatiku..
yeah!!!!!

5 corat-coret:

abe long said...

Salam... Tak apa sue, beli aje dan letak rumah abe long dulu.. Hiaskan rumah abe long dulu cantik2.. buat testing.. kalau cantik dan abe long berpuas hati.. baru leh calim perbelanjaan untuk hiasan tu... macam interior designer la katakan.. kan sue kan.. Silakanlah kalau ada berani... hehehehe.. :-).

suw said...

Yollllaaaaaahhhhhhhhhhhhh sangattttttt.

Dee said...

wei..byknyer voucher..hadiah kawin ek..xpe shopping je mana yg patut..hihihi..

suw said...

Dee: bkn hadiah kawen..hadiah selepas menghabiskan duit di jusco..die bagi voucher heee :)

Lily.Lulu said...

wahhhh .. tu belanja 3.3k tu
best best shopping macam tu

khamis ni ada jj day kat OU untuk members

apa lagi suw
jom shopping lagi !!
hihi
:D

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.