Search This Blog

Wednesday, May 20, 2009

good news!!!





mak saya datang petangni..

yeah!!

si suami akan amek kat airport..cant wait!!!


;p


opsss..sape nak resepi ayam tuari..sila buzz saya kat ym ek..
malas lak nk letak lam blog..sbb bkn pro pon kekekeke :P

4 corat-coret:

Prof Azie said...

ewah..ewah..heppinya dia..sume pun hepi kalau mak datang..aku je sedih sebab mak aku baru je balik..huhu..

Dee said...

ym ok pun akak xtau..ko meh ym akak..gi blog akak click je kt logo ikan buntal tu..akak nk resepi

lizz said...

kalo amik resepi, tp x buat bley ke??muahahaha

suw said...

Azie: nnti ko mintak mak ko dtg lagi..heheh, cmne aritu? dh setel kes?

dee: ok nnti saya gi blog akak..ym sy ni ha kat belah kanan blog sy kat area profile tu

lizz: nnti penat akak menaip resepi ko tak buat kekeke..nnti nk buat baru mintak ngn akak kekekeke

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.