Search This Blog

Friday, March 20, 2009

sakae sushi

petang semalam gi amek keta kat umah along..
sebab katanye nak gi bercuti so me + hubby habis keje terus gi subang amek keta..
tapi tetibe along ade hal tak jadi gi bercuti..
sebab dorang dah siap bersiap2..along ajak kuar makan..

kitorang pi la subang parade..
pusing seround dua..
lepastu singgah kat sakae sushi..

yang sempat snap adelah gambar makanan yang di order..yang main amek tu tak sempat nak snap dah ngap dlu hehehehe

nasik..

pakai baju keje lagi tau.. kekekek
anak-anak along.. yang belakang tu tengah tunggu nak amek plate mane yang berkenan kekeke

gambar org yang membayar rege makanan khik hik hik

opsss..ayam yang dah separuh di ngap..


balik lam kol 10 camtu..perut kenyang..mata pon layu..

:P
selamat hari jumaat sume :)
happy weekend..

2 corat-coret:

Dee said...

kt seblah kanan tu hubby u ek? sy kurenglah japanese food ni..hehehe..

suw said...

a ah yg belah kanan tu..hehehe, ye ker? sy sume pon ok kak kekeke

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.