Search This Blog

Saturday, December 20, 2008

lawak gilerrrrr

aritu tgk moshee gelak sorang2..gi tgk tpt die..rupe2 nyer die dok gelak nengok video nih..

korang nengok la..series lawak..
aku tgk 10kali dah..haiyoh..
have fun uolllsss..
happy weekends :P

10 corat-coret:

Mummy Cool said...

hehehehehe lawak lawak....

nurulhuda abu bakar said...

hi there.. ;) lawak lawak.. hehe.. btw tea tree oil stick tu sikitla.. i prefer beli yang dalam bottle tu dap dengan jari je.. yg tu quite expensive tapi jap je habis... hehe ;)

suw said...

mummy: kan...baper kali dh sy ulang

nurulhuda: yg dlm botol tu sy pakai kat uma time nk tido..yg stick ni sng nk bawak berjalan :P

dakgilachoc a.k.a nani said...

alamak...ruginya...apa yg lawak? kat opis ni video2 xleh tgkla...mencik i tau..huhu...

ita.itu said...

mc-haha..pecah perut akak gelak.bdk2 opis pun ngk sama..yg x tahan org tu gelak akak pun lawan gelak dia..haha

Dee said...

kita pun dh tgk..kehkehkeh..lawak siot..

suw said...

nani: ala..rugi tau..lawak giler video nih

kak ita: yg plg lawak tu yg kira kira kan? ble die kira ten ten ten gitu kah kahkah

Dee: a ah kan..lawak giler :P

AQisH said...

emm..suw akak berjaya mengontrol gelak sampai le dia sebut ten ten ten tu..wpun dah tau dia akan sebut tu..mabe ari nih monday blues tak rasa nak gelak byk lah huhu..

Khas Lysha said...

hadoi.. lawak giler lah.. tak larat nak gelak dah..

suw said...

aqish: itu ler..yg lain2 tu ok lagi..part sebut ten ten tuh mmg tak tahan bantai gelak habis

khas lysha: ituler..hadoihler

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.