Search This Blog

Tuesday, September 2, 2008

selamat berpuasa semua

Selamat menyambut ramadhan yang mulia..

minta maaf jika ada salah dan silap

sama2 kita berdoa agar ramadhan kali ini lebih baik dari yang lepas..

amin!

selamat mengerjakan ibadah dan melipatgandakan usaha kita..

mulakan dengan azam baru dan semangat baru ;p

12 corat-coret:

azri said...

Selamat menyambut puasa dan berpuasa dari seroang bekas model.
-azri

suw said...

azri: selamat menyambut puasa juga..err, model mane ni?

azri said...

Ingat tak iklan bedak cuticura? iklan jam tangan seiko?iklan sabun shokubutsu? pasti awak nampak saya...bulu kaki saya...haha

suw said...

azri; chess..bulu kaki watper ;p
btw, welcome to the club..ade blog tak?gimme your add..ble la melawat

azri said...

emm .. tak reti blog,takde yg menarik dlm my life untuk ditulih.
kalau rajin , email la ke rajazri@yahoo.com.
Jujur pada diri sendiri. hehe..

suw said...

takde yg menarik? hmm..be positive!
sy add ym..ade kan?sila la accept yek

ita.itu said...

selamat berpose dik

suw said...

kak ita; selamat berpuasa juga

azri said...

err...tak de pun invitation,ape add yahoo awk?

suw said...

dah invite..tp pending lagi..
eika_n@yahoo.com

timah said...

selamat berpuasa....

suw said...

timah; selamat berpuasa juga ;p

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.