Search This Blog

Monday, September 15, 2008

ketam..

im craving for ketam..
hmm..aritu makan kat johor.. area danga bay..kedai tip top rasenyer name kedai tu..
sedapnyer..
ape ke name menu tuh..tp sedap giler
waaaaa..nk mkn ketam..nk mkn ketam kat situ
uhuhuhuhuh

wak, jomler kite pi nak?

awak kan baik hati..sy kasi up sket ni heheheh..mesti awak tak sampai hati kan tak memenuhi hajat sy ni chewahh kui kui..

jom ler jom ler jom ler :) sy jamin konpom sedap wak..mesti lepasni awak yg ajak sy,tak smpat sy nk ajak awk.. ;p

huhu, kempunan ni

kalah org pregnant ni..mengidam ;p

11 corat-coret:

ita.itu said...

babe..akak ketam x suka..sbb dah lah payah kopek..isinye pulak ciput..kalo org kopekkan x pe..hehe

suw said...

hehe, ketam kat kedaini isinye mmg dah siap2 dikeluarkan kak..tu yg best tu..kalo nk kopek2 pon, kopek bahagian kaki die tu jek;p

Beruang Madu said...

Suwww...........nak nak makan ketam... tahu tak lama dulu masa Abg Bear masih 20an..muda bergetah lagi... Abg Bear pernah ke laut (pantai) kat Johor sana gi tangkap ketam... tak beso lah ketamnya,.. kecik jer.. tapi kami tangkap pakai kaki tau... pijak pijak jadi bila ketam tu kena pijak dia terus diam... masa tu lah kami tangkap... ada lah jugak kena cepit ketam tu....

suw said...

abg bear; wahh..tangkap pakai kaki..kna ade skill tu. sy gi tunjuk2 kt kedai jela ;p. kt kedai tu, mmg pndai msk ketam..sedappppp die msk bang..meleleh liur ni :)

shafa said...

Ketam kl yang besar mmg best, lagi besar ketam lagi best. Harga pun best gak.

suw said...

shafa; heheh, mmg la kan..lg besar lg mahal ;p

en_me said...

bestnyerrr ketammms.. kanns

suw said...

mmg bessstttt..uhuhu, tak sbar nk gi mknni ;p

lily.lulu said...

ketam ????
kalau dapat bess jugak nih
boleh ketuk2
:D

suw said...

lily: kan? tp suw cari yg tak payah ketuk hik hik hik

abanglong said...

resepi simple - ketam goreng kunyit ; tapi best yang amat !

first time singgah. salam tuan umah :)

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.