Search This Blog

Monday, January 28, 2008

nilai 3 vs jalan tar



tgk tu..kat nilai 3 bakul yg sama harga die puluh2 inggit..kat jalan tar sume jnis bakul ni harga RM10 only..mane aku tak sakit hati!!

hampeh, kna tipu hidup2..bli bakul je dah cecah ratus2..cilanat tol la..

glue gun baru 10 inggit..dekat nilai 3 yg diwar2 kan murah tu..plg murah RM12.50, sume kdai suda ku survey..

ape la yg murah nau kat nilai 3 tu..sgt terkenal ngan murah tp ape yg murah?

of course la reben2 die ade yg murah compare ngan kat sni..tp kos nk pi sane semata2 nk bli reben? tu pon kna pusing satu nilai3 tu baru jupe yg murah..kalo tak survey, lg mahal dari kat sini..

next time..no more nilai 3!

3 corat-coret:

Ziana said...

hehehe
nilai 3 mmg mahal laaa
:)

suwaibah said...

tertipu btol la..hampeh tol.
thannks sebab sudi singgah kat sni

ruslizan said...

survey bekas hantaran nampak... ye kerr?

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.