Search This Blog

Monday, December 17, 2007

J & Co Donut

at last..i managed to get this donut hahah


after Q ~15min


sangatla terkenal donut kat sni


bought 2 sets..


taraa..


satu lagi..



tq ya!ehheehheh

6 corat-coret:

timah said...

sanggup ko beratur panjang2 nak beli donut nih?hebat sgt ke donut nih?

suwaibah said...

u should try..masuk tv oo pasal kesedapan donut ni.actually bkn aku yg beratur, ade org pi beratur, aku pi pusing2 hahah.tak kose den nk beratur!

hadi said...

nyamm....bestnyerrr..terbayang bayang plak dalam kepala ni...

timah said...

macam tau je sape yg kene bratur tuh ;) takpe....demi org tersayang, ke bulan ke bintang pun sanggup ye tak?hihi....

alang2 dah beli tuh asal tak belikan tok aku skali?bleh adi drop kan on the way nak balik ke umah...heheh...kalo panjang camnih...tak sanggup eden nak bratur...beli dunkin donut je cukup...hihi

suwaibah said...

lenkali kitorang pi..ble la tolong blikan tuk ko..then, mintah adi tolong hntr kat ko

timah said...

yeke?btol nih?yey yey...tengkiu tengkiu.....

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.