Search This Blog

Wednesday, December 12, 2007

India

hmm, berkemungkinan besar tak dapat pi India..tapi takper la, nk wat cemane..takdo rezeki kot

antara sebab yg memungkinkan tak dapat pi

1) tiket tak dapat lagi sebab rituh tak konpom book..ade orang amek dah
2) Datuk NC tak approve lagi permohonan tok pi disebabkan die terlalu bz n tak masuk ofis..
so esok baru dapat, tak sempat nk uruskan hal2 lain dah..advance pon lom mintak lagi (sebab plan nk gi ari jumaat)

hasilnye..tak dapat la nk memijak kan kaki di bumi India
hmm, takper la..rezeki lenkali la kot

gi oversea time hanimun jela..
pi ker?hahah
banyaknyer duit nak pi hanimun wahahahah
p/s: sila take note ya orang yang berkenaan..paham2 ler.tidak perlu la daku mengulanginyer lagi

6 corat-coret:

hadi said...

org yang dapat p/s tuu camne ek?

timah said...

wahahah.....uat2 tanyer plak...kura2 dlm perahu..sambungla sendrik....

alah dek non...pegi je penang...over the sea gaks...ekeke

suwaibah said...

tu ah..wat2 tanye.kang aku sebut name direct kang tersipu2 plak hahaha

timah said...

nak aku bagi clue ker?ahahah...

suwaibah said...

penang tak payah gune passport..aku nk pi tpt yg gune passport sebab aku dah membazirkan duit aku wat passport tu.huh!

timah said...

pi singapore...bleh cop pasport..tak pun derang kate kat sabah pun bleh cop pasport gaks...kalo malas nak isi borang penempatan tuh...

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.