Search This Blog

Monday, December 10, 2007

gerammm!!

menyampah tol tepon orang RHB arini..tak friendly langsung..
nape la org yg jaga customer service ni tak pandai layan org...
menyampahhhh!!!!

dah tak reti nk layan org takyah la keje bahagian customer service..
huh!


tapi i call this afternoon ok lak..so kite tgk man vs woman nyer attitude..
kalo org jg front line ni laki, camne attitude die vs pompuan..hmm, terkecuali lelaki lembut sebab cm mak nenek jugak menceceh (tapi tak sume la)..heheh

setakat arini..kalo tepon or jupe pompuan yg dok front line ni..tak sume tp kebanyakannya moody..yg ni lepas tanye kawan2. mostly agreed.

kalo laki..takde poblem ngat..

correct me if im wrong...

4 corat-coret:

hadi said...

yup....tol tu..saya setuju kebanyakkan kalo laki front line dia ok jek

suwaibah said...

aih..laju je komen bile bab2 laki ni yek..tp saya pon rase cmtu wak..heheh

timah said...

aih...ni blog untuk tontonan awam atau blog tok hadi dan sue?hihi...cam tgk drama samarinda plaks...jgn mare haa....ini kapel sgtla comel...suke tgk derang :)

suwaibah said...

tenkiu tenkiu

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.