Search This Blog

Friday, November 9, 2007

UPM library

harini pi Library UPM..sebenarnyer suke ngat bile masuk area UPM ni..maybe sebab 3 taun blaja kat sni..tp rase aman n tenang je bile masuk upm..agaknye sebab byk pokok hijau2 kot...
ni muka depan lib upm..


dlu mase blajar takde mende alah ni..sekarang baru ade..canggih..tak payah beratur nk pulang buku..


sunyi kan..maybe sebab pagi so takde student lagi..



yang ni la kad alumni upm..bile masuk lib ni gune la kad ni.susah2 daftar as alumni,berpekdah jugakla kad ni..



hmm..pg tadi mase masuk best ngat..yg tukang jaga kat pintu library tu friendly n sopan orangnyer..mase nk register ID tok amek password wireless pon pembantu kat situ ok..

tp yang buatkan rase hangin satu badan ni sebab ade sorang makhluk Allah ni la..pas Lunch tadi i nak masuk la balik dalam lib..dahla tak ramah pehtu marah2 siap kate kna daftar la apela,kalo sopan takper ni menjerit2..sakitnyer ati.i tunjuk kat alumni bknnyer die nak tgk, siap tanye lagi mane kad allumni..aku dah letak depan mata tu bknnyer nk bace..mangkuk ayun tolla!gerammmm!!
perasan sangat kalo time akak ni jaga,konpomla ade masalah..bkn kali pertama kna..masuk ni dah 3 kali..sape tak bengkek!kalo tak suke layan org n tak pandai nk senyum plusbersopan jgn dok kat depan pintu.Malaikat pon cabut..spoil!

1 corat-coret:

timah said...

sabo..sabo..berbeza org berbeza perangai....kene pegi kursus etika dan sahsiah diri tuh...

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.