Search This Blog

Sunday, November 11, 2007

kondominium Desaminium

khamis malam arituh tumpang uma my fren..minah ni dok kat kondo desaminium..n yang membuatkan aku kagum ngan die nih sebab die dok sorang2 kat situ..lone ranger! yg ni mmg aku tabik spring sebab aku takle dok sorang2..dok kat uma sorang2 separuh hari pon dah tak keruan..ish ish

ni blok kondo die..kalerful

yang ni set sofa die yg baru bli..

aku suke cermin ni..hehehe

yang ni spongebob die..die kate jgn lupe amek gambar spongebob die ni haks, baru bli jugak katenyer



anyway thanks sebab tumpangkan aku tido kat umah ko..hehehe, lenkali ble la aku lepak lagi heee

1 corat-coret:

timah said...

cam kenal je umah ni?kat mane aku penah tgk ek?

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.