Search This Blog

Wednesday, October 31, 2007

no mood today:o(



takdo mood arini..hm, malam tadi bangun kol 11 malam sebab konon2 nye nak wat keje2 student ku(wat literature, analyse data,edit sequence, align n bla bla bla) tp baru je start wat keje sket tup tup berlaku sesuatu yang sangat tak best..geram btol la, terus hilang mood nk wat keje..last2 shut down je la laptop,ingat nk abaikan benda tu..cari mood balik, malas nk ikotkan perasaan tp rase tak best ngat.so, i decide tok tido jela tp kol 3 lebey jugak la baru tido..set alarm kol 5 pagi plak tp rase mls nk bangun n sambung tido sampai pagi. pagi ni rase malas ngat nk dtg keje.Dr ain ajak pi perak, ada lawatan aquaculture.tp perasaan tak best tu tak ilang lagi, so malas la nk ikot lawatan tu :(

hm, tp yg tak bestnyer sume keje pon rase malas nk wat arini...nk wat keje lab pon malas..nk mkn pon takdo selera...huh!hari yang sangat tak best..spoil btol la huhuhu.

1 corat-coret:

timah said...

siyannyer...sabo...sabo...

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.